Tuesday, March 19, 2013

Taevane vaatemäng


Öös on asju ...

11 comments:

  1. Huvitavad on need virmalised ja pisuke kadedus poeb põue, et miks ma ei läind õue( kuigi seda enda teatmatuse tõttu)?!Eks siis jääme lootma tulevikule.

    ReplyDelete
  2. mindki teevad teiste pildid kadedaks ... just samal põhjusel, et jäin teadmatusest rongist maha :)

    ReplyDelete
  3. No ma olen siis ka kade :) Sellist vaatepilti oleks küll tahtnud oma silmaga näha :)

    ReplyDelete
  4. Anne, millises ilmakaares nad sul näha olid? Mina vaatasin põhjataevast ja ei näinud alevi tulede taustal muud kui kergelt rohekat kuma. Muidu enne olen neid ikka näinud.
    Sul oli õnne see kena vaatepilt jäädvustada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sõitsin Sipa teele alevist välja - ja siingi tuleb valgusreostus Varbolast! sisse. Peab varakult järgmiseks korraks sobiva põllu välja vaatama - ilma postide ja traatideta - kui ilm.ee jälle magnettormi hoiatuse annab, siis teada mis suunas kihutada :)

      Delete
    2. Anne, pead selle kiiresti siis välja vaatama sest mingi info räägib et üks võimalust tuleb äkki neljapäeval ... päris kindel ei olda, aga paljutõotav ennustus ... seega homme :)

      Delete
  5. No on ikka ilusad need virmalised! Sina oled lausa sambad ka peale saanud, mina neid ei näinud, ka mitte lillakaid toone. Kas sa said need kella 20 ja 21 vahel peale või hiljem?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu pilt on tehtud 0.45
      Läksin välja sinu hõiske peale, et saabusid oma esimeste virmalstega ;)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Väga ilus mäng :)
    Mina vaatasin läbi traadiräga (mõeldes hapult, et selle segava jama eest maksa veel ühele hiiule tasu) ja üle katuste nende helkimist, aga kuna "rämpsu" oli vaateväljas suht palju, siis talletasin vaid mällu :) Ma olengi siiani alati neid vaateid miskipärast vaid mällu kogunud :)

    ReplyDelete
  8. Esimesed on ikka need kõige magusamad. Mõnus vaatemäng, sellest ei väsi!

    ReplyDelete